Uvjeti korištenja

Registar volontera je županijska baza podataka za volontere Varaždinske županije koja je vlasništvo i pod upravom Društva Crvenog križa Varaždinske županije u suradnji s Varaždinskom županijom.
Ukoliko se služite registrom volontera, smatrat ćemo da ste pristali na ove uvjete, a mi zadržavamo pravo da ih promijenimo.
Ovi uvjeti korištenja odnose se na vaše korištenje registra volontera.

Sadržaj rezultata i pretraga registra

Iako se trudimo da informacije o volontiranju budu točne, mi ne preuzimamo
odgovornost za istinitost sadržaja.

Privatnost volontera

Društvo Crvenog križa vrlo ozbiljno pristupa Zakonu o zaštiti osobnih podataka koji je u primjeni od 25. svibnja 2018. Volonterima nudimo registraciju kako bismo im olakšali potragu za mogućnostima volontiranja.

Kad registrirate svoj interes za volontiranje, vaši podaci (ime, adresa, telefon i email) i informacije o vještinama mogu biti poslani organizaciji koja organizira volontiranje. Kada ti podaci budu poslani, kontaktirat će vas izravno organizacija o kojoj je riječ. Osim tog slučaja, informacije se nikada neće prosljeđivati trećoj strani bez vašeg dopuštenja, osim ukoliko nam zakon nalaže da to učinimo.
Te informacije ćemo čuvati i mi sami, kako bismo ocijenili učinkovitost našeg registra. Ako odlučite dati informacije o sebi, pristajete na to da se mi služimo tim informacijama. U bilo kojem trenutku možete zatražiti od nas informacije koje imamo o vama.

Ako imate bilo kakva pitanja, slobodno nas kontaktirajte.